WikiTools.ro

QR Code pentru acest URL

WikiTools.ro: QR Code

ads

Calculeaza un traseu rutier intre doua locatii geografice. Indicatii de navigare

 

Last Update: 2013-11-15 09:47:38

Twitter Facebook Digg MySpace LinkedIn Email

    Aceasta aplicatie genereaza cel mai scurt traseu pe drumurile publice intre doua locatii geografice. Totodata, sunt generate si informatii de navigatie, care sa va ajute sa ajungeti la destinatie.

 

Vezi aici aplicatia intrega

 

 

    Daca aveti o afacere si doriti sa fiti gasit mai repede de clientii dvs., puteti folosi aceasta aplicatie in pagina dvs. personala, introducand urmatorul cod.

 

<!-- Puteti modifica parametrii height si width dupa cum doriti, pentru incadrarea perfecta in pagina dvs. -->
<iframe src="http://www.wikitools.ro/indexmute.php?action=rt&ul=s&dlat=__YOUR_LATITUDE__&dlong=__YOUR_LONGITUDE__" frameborder=0 height=180 width=680> </iframe>

 

    Inlocuiti parametrii din url-ul iframe-ului cu coordonatele geografice ale afacerii dvs. In acest fel, aplicatia nu va mai genera fereastra de deasupra hartii (cea care permite utilizatorului stabilirea coordonatelor sau locatiilor de origine si destinatie). Coordonatele de origine vor fi preluate de la browserul de la care se face accesul, iar destinatia este data de dvs. ca prin inlocuirea parametrilor __YOUR_LATITUDE__ si __YOUR_LONGITUDE__ , traseul fiind apoi generat automat.

 

    Iata un exemplu aici

 

    Pentru orice informatii suplimentare legate de folosirea acestui snippet si/sau propuneri privind modificarea lui astfel incat sa va ajute mai mult in afacerea dvs., puteti sa-mi scrieti in sectiunea Feedback